Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Artikkelit ja koneuutiset

Taukopaikan artikkelit ja koneuutiset -osiosta löydät kaikki ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset alan merkittävimmistä tapahtumista. ...Lue lisääJos kaipaat tietoa koneen valinnan tai vaikkapa parhaan urakoitsijan löytämisessä, kannattaa tutustua tästä osiosta löytyviin vertailuihin. Jos sinua kiinnostavat konemaailman tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat uudet koneet, tai kaipaat lisätietoa hankintasi tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK
  Video Icon

  Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde

  KH-Koneet aloitti Yanmarin pyöräalustaisten Yanmarin kaivinkoneiden myynnin syksyllä 2017. Vauhti on ollut kova, sillä koneita on myyty jo kymmenen ja kauppa käy kiihtyvällä tahdilla.

 • LINK

  Volvo FH 25 juhlamalli – kunnianosoitus legendalle

  Neljännesvuosisata sitten – vuonna 1993 – julkistetun Volvo FH -kuorma-auton kunniaksi Volvo Trucks esittelee uuden Volvo FH 25 juhlamallin.

 • LINK

  Puukaasu, sota-ajan polttoaine edelleen iskussa

  Puukaasu tunnetaan lähinnä sota-ajan moottoripolttoaineena, jolla paikattiin bensiinin puutetta.

 • LINK

  Moottorisahojen kolme kastia

  Halpatuotanto on kotiutumassa vahvasti myös moottorisahojen kauppaan. Moottorisahan omistajaksi pääsee nykyisin parhaimmillaan jo alle satasella.


 • LINK

  SR-Harvesting Konepäivät Jyväskylässä 8.-9.5.2018

  SR-Harvesting vietti Konepäiviä Jyväskylässä 8.-9. yhteistyössä Realmachineryn kanssa.

 • LINK

  Realmachinery kutsuu Kuopion toimipisteen avajaisiin 4.-5.5.2018!

  Realmachinery viettää uuden toimipisteensä avajaisia 4.-5.5. klo 10-16.

 • LINK

  Lue Konepörssin uusin numero 5/2018

  Konepörssin uudessa numerossa esitellään mm. Hoeflonin ahtaiden paikkojen mininosturi, JCB XSeries kaivukonemallisto ja akkukäyttöinen JCB minikaivukone sekä Volvon uudet kaivukonemallit.

 • LINK

  Villi Länsi 23. – 24.3. Turun seutu

  Turun seudun konekauppiaat olivat jälleen näyttävästi esillä Villi Länsi -tapahtumassa. Keväinen sää suosi tänä vuonna järjestäjiä ja yhteistyökumppaneita, joita oli mukana enemmän kuin koskaan aiemmin.

 • LINK

  Henkilökuljetusalan kattavin kalustonäyttely

  Kevään 2018 Henkilökuljetusnäyttely painottuu taksipuoleen ja kokoaa alan uutuudet saman katon alle. Esillä on lähes sata erilaista ajoneuvoa.

 • LINK

  Telakonepäivät Humppila 6.-7.4.

  Suomen Telakone Oy:n järjestämät Telakonepäivät keräsivät Humppilaan satoja koneita ja kymmenittäin alan toimijoita esittelemään tuotteitaan.

 • LINK

  Mansen Mörinät entistä kattavampi

  Mansen Mörinät järjestetään tänä vuonna pe 13. ja la 14.4. perinteisellä kaavalla Pirkanmaalla. Tapahtumasta on tulossa tällä kertaa jopa monipuolisempi kuin ennen. Tapahtumajärjestäjiä on mukana 53.

 • LINK

  Kevyen kaluston raskaat perävaunut – Rohkeasti vaan tarpeen mukaan

  Ammattikäyttöönkin sopivia jarrullisia perävaunuja saa tarkasti käyttötarkoituksen mukaisina. Niillä voi joskus korvata jopa pienen kuorma-auton.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  AutoWay - Laatu ja tyyli uudelle tasolle

  Nettikone kävi Jyväskylässä ihmettelemässä AutoWayn maahantuomaa ja tilausliikenne S & P Lehtosella käytössä olevaa upeaa pikkubussia, joka vie tilausajot aivan uudelle tasolle.

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »