Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Vinkit

Taukopaikan niksit ja vinkit -osio tarjoaa myös runsaasti jokaiselle koneenomistajalle ajankohtaista tietoa niin raskaskalustoon ...Lue lisääliittyvästä lainsäädännöstä kuin koneiden omatoimisesta huollostakin. Taukopaikka tarjoaa myös hyödyllistä tietoa raskaskaluston parissa työskentelyä aloittaville, jotka kaipaavat lisätietoa niin alan koulutuksesta kuin ajoluvista.

 • LINK

  Uusi näyteikkuna vauhdittaa koneiden myyntiä

  Uudet ilmoitukset saavat runsaasti näkyvyyttä hakutulosten kärkipaikoilla. Ajan myötä ne tekevät tilaa taas uusille ilmoituksille. Korostuksilla voit kuitenkin nostaa kohteesi uudelleen Nettikoneen parhaille paikoille.

 • LINK

  Tankkaa ajoissa talvilaadun dieseliä työkoneen tankkiin

  Syksyllä konehuoltoihin tulee yhteydenottoja väärän polttoaineen vuoksi. Kesälaadun diesel heikentää myös päälle tankatun talvilaadun ominaisuuksia.

 • LINK

  Lisää työvaloja työkoneisiin – näe pimeässä ja tule nähdyksi

  Työkoneiden tehokkailla lisävaloilla voit jatkaa työpäivää ja parantaa turvallisuutta. Tarkastelussa ledit ja halogeenit, työvalot ja varoitusvalot.

 • LINK
  MAINOS

  Näin parannat työkoneesi toimintavarmuutta ja pidennät koneen ikää

  Työkoneet ovat isoja investointeja ja korjauksista johtuvat seisonta-ajat voivat käydä kalliiksi. Miten polttoainevalinnalla voi parantaa työkoneiden toimintavarmuutta ja pidentää niiden käyttöikää?


 • LINK

  Mitä tarkoittavat työkoneiden rengasmerkinnät?

  Miten pyöräkuormaimen, traktorin, kaivurin tai muun työkoneen rengasmerkintöjä luetaan? Nopeusluokat ja kantavuusindeksit taulukoina.

 • LINK

  Säilytä juomat kylmänä ja ruoka kuumana työkoneen ohjaamossa

  Konetöissä lämmin ruoka voi olla rautalangalla pakosarjaan kiinnitetty makkara. Toisaalta löytyy myös tupakansytyttimestä virtansa saavia uuneja.

 • LINK

  Tylsä terä voi johtaa moottorin kiinni leikkaamiseen

  Vaikka moottorisahan huolto- ja korjaustyöt jäävät suurelta osin ammattilaisten työksi, myös amatöörin on hyvä hallita ylläpidon perusasiat.

 • LINK

  AdBlue – ostaminen, säilytys ja käyttö

  AdBlueta on käytetty kuorma-autoissa, traktoreissa ja työkoneissa jo vuosia. Viime aikoina AdBluen käyttö on levinnyt myös diesel-henkilöautoihin.

 • LINK

  Klapikone, halkomakone vai klapisirkkeli?

  Kevättalvi on parasta aikaa tehdä polttopuita, kun puut kuivuvat hyvin kuivassa ilmassa.

 • LINK

  Sopiva lumiaura jokaiseen työhön ja traktoriin

  Traktoreiden käyttö lumiurakoinnissa on lisääntynyt 2000-luvulla, kun traktoreiden nopeudet, tehot ja painot ovat kasvaneet. Samaan aikaan myös lumiaurojen valmistajat ovat kasvattaneet valikoimiaan.

 • LINK

  Yliteippauksella uutta väriä pintaan

  Oletko kyllästynyt nykyisen ajopelisi väriin? Yliteippaus on maalaamista halvempi ja nopeampi tapa saada uusi väri auton, traktorin tai veneen pintaan.

 • LINK

  Kuvilla ja videoilla kauppaat nopeammin ja paremmalla hinnalla

  Hyvin kuvien ottaminen koneen myynti-ilmoitukseen ei ole vaikeaa, jos vähän keskittyy ja näkee asian eteen vaivaa.

 • LINK

  Kilometrikorvaus: näistä sitä saa

  Millä ehdoilla voi vähentää kilometrit verotuksessa tai laskuttaa ne työnantajalta?

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »