Luettu 2 087  

H.C. Petersen Finland Oy edustaa Weidemann pyöräkuormaajia

H.C. Petersen Finland Oy edustaa Weidemann pyöräkuormaajia
  • Weidemann
  • Weidemann
  • Weidemann

H.C. Petersen Finland Oy on aloittanut Weidemannin maahantuojana Suomessa 1.5.2019.

”Weidemann sopii hyvin HCP:n valikoimiin, koska Weidemannin kanssa voidaan kehittää kumppanuutta ja Weidemann on valmistaja, joka tukee tuotteitaan loppukäyttäjille saakka. Loppuun saakka hoidettua jälkimarkkinointiketjua arvostetaan HCP:llä. Tämä helpottaa pitkäaikaisten yhteistyösuhteiden rakentamista kumppaneihimme. HCP:llä on suuret odotukset ja luottamus Weidemannin tuotteisiin ja niiden laatuun. Weidemannin laatu on tunnettu”, kertoo HCP Finlandin myyntipäällikkö Peter Mattas.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille asiakkaillemme hyvin varustetun tuotevalikoiman nykyisen jälleenmyyjäverkoston kautta”, Peter kertoo.

”Weidemannin laaja tuotevalikoima, korkea laatu ja satsaukset jälkimarkkinointiin ja tukeen ovat olleet vaikuttamassa yhteistyöpäätökseen. Meidän tehtävämme taas on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia korkealaatuisia vaihtoehtoja erilaisiin työtehtäviin ja Weidemannin konsepti sopii siihen hyvin”, sanoo tuotepäällikkö Kalle Halme HCP Finlandista.

HCP: llä on jälleenmyyjien ja valtuutettujen palveluntarjoajien verkosto, joka kattaa suuren osan Suomesta. Suomen toimintoja ohjataan Seinäjoella HCP Finland oy:stä, missä on myyntiä ja varaosat. Tämän lisäksi on paikallisia vähittäiskauppiaita koko maassa. HCP omistautuu yhdelle pyöräkuormaajabrändille eli Weidemannille.

Weidemann perustettiin vuonna 1960, joka aloitti koneiden ja komponenttien valmistuksen. 12 vuotta myöhemmin ensimmäinen Hoftrac® otettiin käyttöön, mikä pieni nivelletty pyöräkuormaaja. Nykyään Weidemann-tuotteisiin kuuluu myös pyöräkuormaajat ja teleskooppikuormaajat maataloudessa ja hevos-, metsä- ja puuteollisuudessa, kunnat, taimitarhat, biokaasulaitokset sekä teollisuuden ja kaupallisten yritysten eri alat.

Weidemann GmbH on yksi Euroopan merkittävä johtava toimija ja on Wacker Neuson -ryhmän tytäryhtiö ja Weidemann edustaa innovatiivisia konsepteja, joissa korostuu käyttäjäystävällisyys ja hienostunut tekniikka. Valikoimiin on esimerkiksi tulossa eHoftrac®, mikä on täysin sähköinen versio.

Seppo - Pentti
Seppo Pentti on Urakointiuutiset-lehden päätoimittaja. Urakointiuutiset on Konepörssi-lehden traktoripuolen teemalehti, jossa käsitellään traktoreita, traktoreiden työlaitteita ja etenkin sitä, mitä niillä saadaan aikaan.

Myytävät Weidemann -koneet

test
Weidemann Rehupihti'11
701 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 4070 CX100'11
48 236 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 2006'06
24 000 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 1160 eHoftrac -100% sähkö '19, 20h
48 236 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 6025'14
43 400 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann Hoftrac 1160'17
35 836 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 9580T'20, 1h
189 100 € (ALV väh. kelp.)
test
Weidemann 4070 CX100'12
40 796 € (ALV väh. kelp.)
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa