Luettu 2 951  

Nokian Raskaat Renkaat osti vannefirma Levypyörän

Nokian Raskaat Renkaat osti vannefirma Levypyörän

Nokian Raskaat Renkaat osti vanteita valmistavan Levypyörä Oy:n. Kauppa tarkoittaa, että Nokian Raskaat Renkaat voi tarjota vanne-rengas -paketteja.

Nokian Raskaat Renkaat osti työkoneiden vanteita valmistavan Levypyörä Oy:n elokuun alussa. Levypyörä on toimittanut vanteita metsäkoneisiin, maansiirtokalustoon ja maatalouskoneisiin sekä loppuasiakkaille että koneita valmistaville tehtaille. Kauppa tarkoittaa sitä, että Nokian Raskaat Renkaat voi nyt tarjota asiakkailleen kokonaista pakettia, jossa ovat mukana sekä renkaat että vanteet. Tämän uskotaan kiinnostavan etenkin konevalmistajia.

– Yrityskaupan myötä Nokian Raskaat Renkaat pystyy tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja nykyisille asiakkailleen sekä kasvattamaan vannevolyymia ja parantamaan palvelutasoa entisestään. Levypyörä on ollut luotettu yhteistyökumppanimme jo vuosien ajan, ja tehty kauppa palvelee meitä molempia erinomaisesti. Kaupan myötä saamme uusia kasvumahdollisuuksia ja pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisuja sekä OE- että jälkimarkkina-asiakkaillemme, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden toimitusjohtaja Manu Salmi.

Nastolassa toimivan Levypyörä Oy:n liikevaihto on 18 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 100. Ennen kauppaa se oli osa Weckmann Steel -konsernia.

Nokian Raskaiden Renkaiden liikevaihto on 1,6 miljardia euroa ja työntekijöitä on 4800. Nokian Raskaiden Renkaiden tehtaalla Nokialla on meneillään 70 miljoonan euron rakennusinvestointi, jolla mm. puolitoistakertaistetaan tuotantokapasiteetti ja yli kaksinkertaistetaan erilaisten renkaiden määrä sekä rakennetaan uusi tuotekehityskeskus.

Tommi - Pitenius
Tommi Pitenius on raskaista koneista kiinnostunut kirjoittaja ja viestintäkonsultti. Traktorit ja maatalouskoneet ovat erityisen lähellä sydäntä, mutta myös metsä-, maansiirto- ja kuljetuskalusto sekä niihin liittyvät varusteet kiinnostavat. Harva kollega ymmärtää Tommin intohimoa kytkentälaitteita ja pakokaasujärjestelmiä kohtaan.
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa