Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Luettu 3 070  

Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde

Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar
 • Yanmar

KH-Koneet aloitti Yanmarin pyöräalustaisten Yanmarin kaivinkoneiden myynnin syksyllä 2017. Vauhti on ollut kova, sillä koneita on myyty jo kymmenen ja kauppa käy kiihtyvällä tahdilla.

KH-Koneiden Petri Haverisen vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä, kun tiedustelee tärkeimpiä myyntivaltteja Yanmarin uusiin Saksassa valmistettuihin pyörillä kulkeviin ympäripyöriviin kaivinkoneisiin.

- Ketterä, hinta-laatusuhde ja hyvä jälkimarkkinointi.

Klaukkalasta ponnistava ja nykyään myös Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa, Joensuussa ja Mikkelissä toimipisteen omaava KH-Koneet aloitti Yanmarin pyöräalustaisten Yanmarin kaivinkoneiden myynnin syksyllä 2017. Vauhti on ollut kova, sillä koneita on myyty jo kymmenen ja kauppa käy kiihtyvällä tahdilla.

Yanmarin mallistossa on kolme pyörillä kulkevaa kaivinkonetta 8000-12500 tonnin painoluokkaan. Pienin on B75W, keskimmäinen on B95W ja isoin on B110W.

- B75W on 8000 tonnin kokoluokassa markkinoiden ainoa kone, joka on nelipyöräohjattu ja nopeasti kulkeva. Kone kulkee 36 kilometriä tunnissa. Nelipyöräohjaus tuo ketteryyttä ja on tosi tärkeä elementti kun tehdään töitä kaupungeissa katujen välissä. Kone pyörähtää todella pienessä tilassa ympäri, Petri Haverinen kertoo.

 • Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde
 • Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde
 

Työmaalta toiselle ajamalla, ei lavetilla

Yanmarin pyöräalustaisten kaivinkoneiden valtteja ovat ketteryys ja hinta-laatusuhde

Ajonopeus on valttia, kun kone paiskii hommia samaan aikaan monella työmaalla. Kuski pääsee nopeasti siirtymään paikasta toiseen, eikä hommaan tarvita lavettia.

- Kiitosta voi myös antaa malliston moottoreilla, joissa kaikissa on riittävä teho eli 75-120 hevosvoimaan, Haverinen jatkaa.

Yanmarin pyörintäsäde 360 astetta, kun jo hieman muodista pois olevissa traktorikaivureissa se on 180 astetta. Kaivinkone varustellaan laajasti eli mukaan ruksitaan tosi paljon lisävarusteita. Yksi varusteista on selvä ykkönen.

- Rototilt on joka koneessa mukana. Sen myötä saadaan kiinni vasaraa, kouraa ja lukematon määrä muita lisälaitteita, joilla kone varustellaan. Varusteet nostavat hintaa reilusti, peruskoneen lisäksi saattaa mukana on 30 000-50 000 eurolla lisäkilkkeitä.

Nettikoneen tutustumisen kohteena olleesta B75W:stä löytyi lisävarusteinen kahvaohjaus, jonka Rototilt mahdollistaa.

- Joystickeista voit käyttää kahvaa, kallistaa ja pyörittää, ja samalla niillä voi myös ohjata konetta. Proporullilla pyöritys, kallistus ja ohjaus eli ei tarvitse käyttää jalkoja ollenkaan ajamiseen, koneen liikkuttamiseen ja kauhan käyttämiseen. Monet haluavat tämän ominaisuuden, joka tarkoittaa, että liki puoleen koneista valitaan tämä niin sanottu pyöräajo.

Yanmarin tekniikasta nousee esille laaja kattaus ominaisuuksia.

- Laadukkuus, Saksassa tehty, jämerä ja laadukkailla komponenteilla tehty - akselit, lukot, kaikki luukut sekä saranat ovat jämeriä ja vahvasti tehty. Lisäksi tulevat helppokäyttöisyys ja toimintojen selkeys, KH-Koneiden Petri Haverinen summaa.

Teksti, kuvat & video: Antti Liinpää

Myytävät Yanmar -koneet

test
Yanmar Vio 25'07, 2h
24 800 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar Vio 30-2'04, 4h
17 236 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar VIO20-3 Rahoitus mahdollisuus! '07, 3h
20 900 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar VIO100'11, 4h
71 796 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar VIO 57'13
test
Yanmar Vio 57'12
68 076 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar C12R'06
13 392 € (ALV väh. kelp.)
test
Yanmar SV20 RASVARILLA'13, 2h
27 156 € (ALV väh. kelp.)
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa