Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Mansen Mörinät: Suomen suurimmat konepäivät syyskuun kohokohta

Mansen Mörinät: Suomen suurimmat konepäivät syyskuun kohokohta

Legendaariset Mansen Mörinät järjestetään koronataukojen jälkeen jälleen 23.-24.9.2022, ja samalla juhlitaan tapahtuman komeaa yli 20 vuoden taivalta.

Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut aseman raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten ykköstapahtumana, ja Pirkanmaa kutsuu taas maamme raskaan sarjan ammattilaiset tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän ja Nokian ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain yli 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle. Tämän syksyn tapahtuman odotukset ovat korkealla ja perinteinen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alan uusimpaan ja laajimpaan tarjontaan.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumaan odotetaan mukaan lähes 60. Erilaisten yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa, ja yhteensä Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 250 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Tapahtumaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Monet kävijät ovat viime vuosina havahtuneet kasvaneeseen tarjontaan ja siihen tutustumiseen ennakkoon varatun ajan vähyyteen. Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä tai miksei molempia kahta tapahtumapäivää. Vaivattomuutta tapahtuman kiertämiseen tuo Infra Hämeen järjestämä maksuton bussikuljetuspalvelu, jonka avulla Mörinöihin tutustuminen onnistuu haluttaessa yhdellä omalla pysäköinnillä.

Moneen eri toimipisteeseen jakaantuvassa ja paljolti ulkona järjestettävässä Mansen Mörinöissä on helppo pitää hyvät turvavälit.

Tapahtuman organisoinnista vastaa Konepörssi ja lehden numero 9 kertoo Mörinöiden tarkemmat yksityiskohdat. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi, jossa mukana myös tuore osallistujaluettelo karttoineen.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Uutiset

 • 30.09.2022
  Helsingistä Tamperelle tunnissa – linjausvaihtoehtojen vaikutuksia selvitetty  
 • 23.09.2022
  Mansen Mörinät 2022 käynnistyy  
 • 20.09.2022
  Vähän isompi poravaunu – Hitachi + Qmatec  
 • 16.09.2022
  Mansessa on möristy jo vuodesta 2002  
 • 09.09.2022
  Konepörssi 9/2022 on ilmestynyt