Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Mansen Mörinät: Suomen suurimmat konepäivät syyskuun kohokohta

Mansen Mörinät: Suomen suurimmat konepäivät syyskuun kohokohta

Legendaariset Mansen Mörinät järjestetään koronataukojen jälkeen jälleen 23.-24.9.2022, ja samalla juhlitaan tapahtuman komeaa yli 20 vuoden taivalta.

Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut aseman raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten ykköstapahtumana, ja Pirkanmaa kutsuu taas maamme raskaan sarjan ammattilaiset tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän ja Nokian ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain yli 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle. Tämän syksyn tapahtuman odotukset ovat korkealla ja perinteinen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alan uusimpaan ja laajimpaan tarjontaan.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumaan odotetaan mukaan lähes 60. Erilaisten yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa, ja yhteensä Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 250 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Tapahtumaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Monet kävijät ovat viime vuosina havahtuneet kasvaneeseen tarjontaan ja siihen tutustumiseen ennakkoon varatun ajan vähyyteen. Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä tai miksei molempia kahta tapahtumapäivää. Vaivattomuutta tapahtuman kiertämiseen tuo Infra Hämeen järjestämä maksuton bussikuljetuspalvelu, jonka avulla Mörinöihin tutustuminen onnistuu haluttaessa yhdellä omalla pysäköinnillä.

Moneen eri toimipisteeseen jakaantuvassa ja paljolti ulkona järjestettävässä Mansen Mörinöissä on helppo pitää hyvät turvavälit.

Tapahtuman organisoinnista vastaa Konepörssi ja lehden numero 9 kertoo Mörinöiden tarkemmat yksityiskohdat. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi, jossa mukana myös tuore osallistujaluettelo karttoineen.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.
Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikone.com
on mobile
My vehicles

News

 • 28.11.2022
  Suomen suurimman tuulivoimahankkeen rakentaminen käynnistyy Pieksämäellä  
 • 28.11.2022
  Jarmo Laine Mäkelä Yhtiöiden myynti- ja kehitysjohtajaksi  
 • 28.11.2022
  Vt 3 Hämeenkyrönväylä otetaan käyttöön 30.11.  
 • 25.11.2022
  Nosturihistoriallinen Seura ry vaalii nostureiden historiaa  
 • 24.11.2022
  Hailuotoon kaksi pitkää siltaa ja pengertie