Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 1 496

Caselta uusi SV-sarjan kaivurikuormaaja

Caselta uusi SV-sarjan kaivurikuormaaja
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case
 • Case

Case Construction Equipment on julkistanut uuden, SV-sarjan kaivurikuormaajan.

Casen SV-sarjassa on uusi, tilavampi ohjaamo sekä paljon uusia toimintoja. Moottori on FPT:n uutta mallia, ja se täyttää Stage V -päästövaatimukset.

Tuottavuus ja mukavuus samassa paketissa

Caselta uusi SV-sarjan kaivurikuormaaja

Sisätilat ovat kasvaneet tarjoten näin paremmat jalkatilat. Myös ohjaamoon nousu on helpottunut. ”Mukavasti istuvat kuljettajat ovat tuottavia kuljettajia. Uudessa SV-sarjan kaivurikuormaajassa on monia parannuksia, jotka lisäävät tuottavuutta. Uudelleensijoitettu seisontajarrun kytkin, uusi nopeusmittari, uudelleenryhmitellyt katkaisijat oikeanpuoleisessa konsolissa, Power Shift -mallissa uusi suunnanvaihdon kytkin (F-N-R) kuormaajan hallintavivussa, uusi joystick rullalla sekä lisättynä monilla uusilla toiminnoilla sekä uudelleen sijoitetut tukijalkojen hallintavivut”, listailee Egidio Galano Caselta. 

Näkyvyys on parantunut suurempien takasivulasien ansiosta. Lasit ovat myös aikaisempaa halvempia vaihtaa. Ohjaamon melutaso on laskenut kolmella desibelillä ollen nyt 74 desibeliä.  

Käytettävyyttä lisäävät kaksi usb-porttia, 12 voltin virtapistorasia, älypuhelimen teline, Bluetooth-liitäntä sekä runsaat säilytystilat; kaksi lukittavaa lokeroa, kaksi pullotelinettä, neljä avointa kaukaloa ja kylmälokero.  

FPT:n Stage V -dieselmoottori 

FPT:n uusi F36 Stage V -moottori tarjoaa parempaa suorituskykyä, mutta alentuneita päästöarvoja. Moottori on suunniteltu erityisesti keskiraskaaseen työhön, jota kaivurikuormaajilla yleisesti tehdään. 

FPT on kehittänyt erityisen pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän (Hi-eSCR2), joka soveltuu hyvin kompaktin kokoisiin koneisiin.  Järjestelmä on suunniteltu alhaisiin pakokaasulämpöihin ja töihin, joissa on paljon katkoja. Pakokaasujen käsittelystä huolehtivat EGR, SCR ja DPF. Nämä yhdessä ECO-moodin kanssa ajettaessa alentavat valmistajan mukaan polttoaineenkulutusta jopa kymmenellä prosentilla. 

Nelisylinterisen ja 16-venttiilisen moottorin sylinteritilavuus on 3,6 litraa. Common Railin ruiskutuspaine on 1 800 baaria. WG-turboahtimella varustettu moottori tuottaa tehoa 82 kilowattia sekä vääntöä 460 newtonmetriä. Moottori on myös kooltaan pienempi, joten näkyvyys moottorin yli on parantunut. 

Moottorin öljynvaihtoväli on 500 tuntia. Säätyvätilavuuksinen hydrauliikkapumppu tuottaa painetta vain tarvittaessa. Huoltojen teko onnistuu valtaosin koneen yhdeltä sivulta. Hi-eSCR2-järjestelmä on huoltovapaa.

Case Service Solutions

Uuteen SV-sarjan kaivurikuormaajaan saa myyntialueesta riippuen Case Service Solutions -työkalut. Niitä ovat  Case SiteWatchTM, Case SiteConnect, Case Care, Case Fluid Analysis. Ne ovat ohjelmistoja, jotka ovat yhteydessä jälleenmyyjiin Casen Uptime Centerin välityksellä. Reaaliaikaista tietoa saadaan muun muassa koneen toiminnoista ja huolloista.  

Kaivurikuormaajan tarina jatkuu   

 

 ”Tämä Casen uusin kaivurikuormaaja on jatkoa jo 60 vuoden kokemukselle”, sanoo Galano. ”Ensimmäinen kaivurikuormaaja näki päivänvalon vuonna 1957. Muutaman vuoden päästä julkaistiin ensimmäinen dieselkäyttöinen malli. Sitä seurasi monia uusia ominaisuuksia. Suurin osa niistä on käytössä tämänkin päivän malleissa. Tarjolle tulee kolme mallia; 580SV, 590SV ja 695SV. Case-maarakennuskoneet tuo maahan ja jälleenmyy Rentti 

 

 

Esa - Suominen
Esa Suominen on Konepörssi-lehden toimittaja. Hänellä on pitkä kokemus työkoneiden parissa, sekä kyltymätön kiinnostus kaikkeen pörisevään. Vapaa-ajatkin kuluvat teeman mukaisesti; moottoripyöräillen, -veneillen ja mönkijällä puita metsästä ajellen mitä nyt kaivukoneen hytistä ulos ehtii. Autotkin ovat Esan sydäntä lähellä siinä missä monien muidenkin suomalaismiesten. Pakettiautojen koeajot sopivat näin miehen toimenkuvaan erinomaisesti.

Myytävät Case -koneet

test
Case CX75 SR'16, 5h
76 880 € (ALV väh. kelp.)
test
Case CX 210 B'06, 11h
34 000 € (ALV väh. kelp.)
test
Case Cx460'08, 18h
59 520 € (ALV väh. kelp.)
test
Case SR175'17, 950h
39 060 € (ALV väh. kelp.)
test
Case CX180D'18, 3h
99 200 € (ALV väh. kelp.)
test
Case CX80'04, 8h
35 836 € (ALV väh. kelp.)
test
Case CX210'06, 17h
44 516 € (ALV väh. kelp.)
test
Case CX 210C'12, 5h
54 000 € (Ei ALV väh.)
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa

Uutiset

 • 15.10.2021
  Maarakennus Jouni Simola luottaa Komen sorakalustoon  
 • 15.10.2021
  Volvo-dumpperi fossiilivapaasta teräksestä  
 • 15.10.2021
  Konepörssi 10/2021 on ilmestynyt  
 • 15.10.2021
  Mika Onnela on nimitetty DAF-kuorma-automyyjäksi  
 • 14.10.2021
  JCB Hydradig 110W kaikilla mausteilla