Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Albernilta matkailuvaunu tavaratilalla ja jämerä lavettiperävaunu

Albernilta matkailuvaunu tavaratilalla ja jämerä lavettiperävaunu
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni

Kaarinalainen Alberni Oy on noin 30 vuoden aikana tuonut maahamme tuhansia laadukkaita Saris-perävaunuja, jotka ovat vakuuttaneet kestävyydellään ja laadukkailla ominaisuuksillaan.

Alberni on jatkuvasti kehittänyt omaa mallistoaan, jossa on esimerkiksi taukotupia sekä työ- ja harrastuskäyttöön soveltuvia matkailuvaunuja. Nyt yritys tuo markkinoille asunto-osan ja jopa yli 18 kuution tavaratilan yhdistävän Alberni Cargo Caravan -matkailuvaunun sekä todella vaativiin kuljetustehtäviin soveltuvan, neljällä pitkittäisellä runkopalkilla varustetun Saris Heavy Duty -perävaunun.

Alberni Oy:n Martti ja Kalle Alander seuraavat erittäin tarkoin maamme tieliikenteen sekä kuljetuskaluston kehitystä, ja yrityksen laajaksi kasvaneen asiakaskunnan toiveita kuuntelemalla reagoidaan tarvittaessa nopeasti. Moni asiakkaan ilmoille heittämä idearaakile on Alberni Oy:n suunnittelupöydältä realisoitunut laadukkaaksi ja käytössä toimivaksi lopputuotteeksi joko Albernin oman tuotannon tai Sarikselle toimitettujen toiveiden kautta. Näin Albernin uutuustuotteet soveltuvat varmuudella maamme ammattilaisten käyttöön vaativissa jokapäiväisissäkin työtehtävissä.

Matkailuvaunu maltilliseen hintaan

Albernilta matkailuvaunu tavaratilalla ja jämerä lavettiperävaunu

Alberni Cargo Caravan -matkailuvaunu on mielenkiintoinen uutuustuote, jossa mukava matkustamo yhdistyy isoon tavaratilaan, hyviin veto-ominaisuuksiin ja hyvin kohtuulliseen hinnoitteluun.

”Vaunu on räätälöitävissä erittäin tarkoin ja niin matkustamon kuin tavaratilan ominaisuudet saadaan vastaamaan asiakkaan mieltymyksiä hyvin yksityiskohtaisesti. Matkustamon varustelutaso on jo lähtökohtaisesti mukavaa tasoa ja Truma-kaasulämmitys, huippuluokan eristys, miellyttävät makuutilat, jääkaappi, kaasuhella, tiskiallas isoilla vesisäiliöillä, tilava wc- ja suihkutila sekä kunnon toimistopöytä täyttävät vaativankin matkustajan tarpeet. Luonnollisesti lisätoiveet voidaan ottaa suunnitteluvaiheessa huomioon ja katsoa niille järkevä tuotantotapa”, kertoo Martti Alander.

”Tavaratilan koko on eri versioissa 12,6 ja 18,5 kuution välillä, ja tila on myös varusteltavissa tarpeiden mukaan. Esimerkiksi valaistus, kiinnitysvaihtoehdot, sivuovet, rampit tai lastaussillat saa juuri haluamillaan vaihtoehdoilla ja tila soveltuu hyvin rakennustarvikkeiden, työvälineiden tai vaikkapa moottorikelkkojen tai mönkijöiden turvalliseen kuljetukseen. Huomionarvoista on myös erinomainen iskunvaimennus sekä kitkavetokita, jotka tekevät ison vaunun vetämisestä varmaa ja yllätyksetöntä. Pitempiä pysähdyksiä varten vaunussa on jämerät säädettävät tukijalat ja pistorasiat sähköä varten. Vaunun rakenne on paksua lasikuitupinnoitteista uretaanikerroslevyä ja kuumasinkitty runko kestää kovankin käytön”, lisää Kalle Alander.

Heavy Duty -perävaunut tehty kestämään

Saris Heavy Duty -perävaunut ovat nimensä mukaisia kovan luokan työkaluja, joissa neljä pitkittäistä ja kymmenen poikittaista runkopalkkia sekä neljästä kohtaa runkoon kiinnitetyt akselit muodostavat todella jämerän kokonaisuuden.

”Heavy Duty -vaunut toimivat 3500 kilon lavettiperävaunujen kokoluokan edelläkävijöinä niin kestävyyden kuin ajomukavuuden kannalta. Rakenteen ansiosta myös vaunun etuosa on yhtä vankka kuin takaosa, ja esimerkiksi vinssikäyttö onnistuu vaunulla mainiosti. Yksityiskohtien korkeasta tasosta kertovat esimerkiksi 35 senttimetrin alumiiniprofiililaidat, valuterässaranat, ramppivalmius, led-valot, todella järeä nokkapyörä sekä nailonpäällysteiset sidontalenkit. Asiakaspalaute esimerkiksi maarakennuskoneita kuljettaneilta onkin ollut erinomaista ja voi melkein sanoa, ettei Heavy Dutystä ole paluuta perinteiseen vaunuun. Mukava uutinen onkin, että jatkossa Heavy Duty -versiot ovat tulossa Sariksen jokaiseen kokoluokkaan”, korostaa Martti Alander.

Mielikuvitus rajana

Albernin toimipisteessä Kaarinassa on esillä hyvin kattava valikoima perävaunuja monipuolisiin käyttötarpeisiin.

”Lavettivaunujen, kippivaunujen, umpivaunujen ja koneenkuljetusvaunujen lisäksi meillä on tarjolla esimerkiksi kuomuvaunuja, matkailuvaunuja, sähkökottikärryjä sekä runsaasti lisävarusteita. Mielenkiintoisia uutuuksia Caravanin ja Heavy Dutyn lisäksi ovat esimerkiksi Albernin liikkuva minitoimisto jääkaapilla ja toimistopöydällä. Erittäin edullinen vaunu toimii mainiosti työjohdon vaununa tai avautuvien ikkunoiden ansiosta vaikkapa tapahtumien lipunmyyntipisteenä.”

”Lisäksi meiltä löytyy toimivia ratkaisuja vaikkapa kylmäkuljetuksiin tai polttoainesäiliöiden turvalliseen vaunukuljetukseen. Kaikkea kannattaa kysyä, sillä hyvien yhteistyökumppaniemme kanssaolemme löytäneet ratkaisut useimpiin perävaunuluokan kuljetusongelmiin”, päättää Kalle Alander.

 • Jaa Facebookissa
 • Twiittaa
 • JAETTU  
Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

Myytävät Alberni -koneet

test
Alberni Hapert Azure 3,5 tn 200 x 605 cm '23
8 432 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni 750 kg 150 cm x 300 cm '23
2 480 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni Hapert Azure 3 tn 200 cm x 505 cm '23
5 952 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni 2,7 tn kippaava lavetti 210 x 400 cm '23
4 948 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni IDEA 251 750 kg avattavalla katolla '23
3 472 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni Alberni 3 tn 200 cm x 210 cm x 500 cm 21 m3 '23
11 780 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni Hapert Indigo LF2 3,5 tn 184 x 410 cm '23
6 944 € (ALV väh. kelp.)
test
Alberni 3,5 tn sähköhydraulises...'23
14 632 € (ALV väh. kelp.)
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Uutiset

 • 29.03.2023
  Tuusula teki historiansa suurimman yritystonttikaupan  
 • 29.03.2023
  Itä-Suomessa maanteitä päällystetään puolet vähemmän kuin vuosi sitten  
 • 29.03.2023
  Päällystyskilometrit vähäisiä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maanteillä tänä vuonna  
 • 29.03.2023
  KESLA-autonostureiden huoltoverkosto laajenee   
 • 29.03.2023
  Pohja häämöttää rakentamisen suhdanteessa