Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 1 169  

NEK Fixer -huoltokorit raskaan sarjan työtehtäviin

NEK Fixer -huoltokorit raskaan sarjan työtehtäviin

NEK Oy on perinteinen kotimainen perheyhtiö, jonka toiminta perustuu avoimuteen, luotettavuuteen ja asiakkaiden toiminnan tarkkaan huomioimiseen.

Monipuolinen korivalmistaja on aina panostanut tuotekehitykseen ja innovatiivisuudesta kertoo omaa kieltää runsas uutuustuotteiden valikoima. NEK on jo pitkään valmistanut huoltoautoja, mutta äskettäin markkinoille lanseerattu ja tuotteistettu Fixer-konseptihuoltoauto on mielenkiintoinen ratkaisu, joka vastaa raskaan sarjan kovimpiinkin vaatimuksiin.

NEK on panostanut erittäin määrätietoisesti niin tuotantotilojensa toimivuuteen kuin laatu-, ympäristö- sekä turvallisuusjärjestelmiensä toimivuuteen. Merkittävät vuosien investoinnit tuottavat nyt tulosta ja NEK:in toiminta vastaa nykyaikaisimpia vaatimuksia laitekannan, tehokkuuden sekä laatuvaatimusten suhteen.

Toiminta viimeistellään yrityksen tunnetulla palveluasenteella, joka huomioi yhtä hyvin yksittäisten autoilijoiden kuin Fleet-tason asiakkaiden tarpeet. Tämä vankka pohja mahdollistaa NEK:in kilpailukykyisen toiminnan, joka on vuosien ajan miellyttänyt vaativaa asiakaskuntaa niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Monipuolisuus luo tukijalkoja

NEK Fixer -huoltokorit raskaan sarjan työtehtäviin

Kulunut koronakausi on tuonut luonnollisesti haasteita myös korinrakentajien toimintaan, mutta laaja valikoima on pitänyt NEK:in kiireisenä myös viimeisen vuoden aikana.

”Eräillä tavarantoimittajillamme on ollut tuotantovaikeuksia, jotka ovat hieman pitkittäneet valmistusaikataulujamme, mutta muuten olemme selvinneet korona-ajasta kohtuullisin pienin kolhuin. Tilauskanta on säilynyt mukavana ja kotimaan lisäksi Ruotsin sekä Norjan kauppa on jatkunut mainiosti. Tuoteperheemme moninaisuus kaikissa kokoluokissa aina 26 tonniin saakka on osoittanut toimivuutensa. Jakeluautojen lisäksi lämpösäädellyt Pharma-korit ovat tehneet kauppansa, ja Norjassa puolestaan huoltokoreille on kova kysyntä. Meillä on tarjolla vakiokoreja nopeaan toimitukseen, mutta luonnollisesti myös tarvittaessa räätälöimme erittäin yksilölliset koriratkaisut työtehtävät huomioiden, ja asiakas voi esimerkiksi valita haluamansa kylmälaite- tai perälautanostinmerkin”, kertoo NEK:in myynnistä vastaava Tero Saari.

Fixer 660-huoltokori – kenttähuollon unelma

NEK:in vankka kokemus korinrakentamisessa konkretisoituu Fixer-huoltokoreissa, jotka ovat erittäin kestäviä, monikäyttöisiä ja tehokkaita, mutta samalla tarkan konseptoinnin ansiosta niiden hintataso on hyvin asiakasystävällinen.

”Fixer-mallisarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja olemme rakentamassa Mercedes-Benz Ategon alustalle demoversion, joka lähtee kiertueelle Vehon toimipisteisiin ja messukauden avauduttua kaikkiin alan tapahtumiin. Esittelyauton kori on Fixer 660 -versio, jossa mallisarjan numero kertoo huoltokorin pituuden. Varustelu on erittäin monipuolinen ja siihen kuuluu esimerkiksi öljyn tuoreöljyjärjestelmä (öljykelojen määrä valittavissa 1-5 kpl), jäteöljyn poisto, tehokkaat sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkajärjestelmät, painepesuri, nosturi, kappaletavaranosturi (ja / takalaitanostin tarpeen mukaan) sekä luonnollisesti avarat ja lämpimät työskentely- sekä varastointitilat. Käytettävyyttä lisäävät puolestaan suorat seinät ja helppohoitoiset materiaalit, jotka tekevät korin puhtaanapidosta vaivatonta. Kori on luonnollisesti saatavana kaikkiin kokoluokan alustamerkkeihin ja tiivis yhteistyömme maahantuojien kanssa tekee toiminnasta nopeaa ja kustannustehokasta.”

”Esittelyauto on niin sanottu täyden varustelun versio, mutta saatavilla on tietenkin myös kevyemmän tason malleja, joissa varusteet räätälöidään asiakkaan työtehtävien mukaisesti. Pelkistetyssä versiossa asiakas voi hankkia vain huoltokäyttöön vahvistetun korirakenteen ja hoitaa itse käytännön varustelun. Kaikilla varustelutasoilla arvokas alusta saadaan jokapäiväiseen hyötykäyttöön ja laadukkaan työn sekä laitevalintojen ansiosta edessä on runsaasti tehokkaita työtunteja. Itse korille myönnetään 36 kuukauden tiiviystakuu ja käytännössä kori on siirrettävissä kerran tai kaksi seuraavan alustan käyttöön. Elinkaariajattelu on huomioitu arvokkaassa investoinnissa”, korostaa Saari.

Palvelukokonaisuus kunnossa

NEK:in toimintaperiaatteeseen kuuluu asiakaspalvelun korkea taso tuotteiden koko elinkaaren aikana.

”Olemme panostaneet huoltokoripuoleen huomattavasti ja äskettäin huoltokorisektorin projektivastaavana aloittanut Alexander Nordberg tulee osaltaan vastaamaan toiminnan tehostamisesta. Haluamme myös varmistaa, että asiakas saa arvokkaasta tuotteesta kaiken mahdollisen hyödyn irti ja järjestämme aina perusteellisen koulutuksen luovutusten aikana, mikä takaa kaikkien yksityiskohtien, kuten valojen, liittimien ja ohjauspaneelien oikeaoppisen käyttöönoton. Palvelukonseptiimme kuuluu myös avoimuus, mikä näkyy esimerkiksi teknisten yksityiskohtien luovuttamisena asiakkaille. Sähköisen korjaamopalvelumme kautta on mahdollista saada päällirakenteen tiedot nopeasti ja helposti 24/7, mikä nopeuttaa ja helpottaa toimintaa mahdollisissa korjaus- tai onnettomuustapauksissa”, päättää Saari.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa

Uutiset

 • 11.06.2021
  Asfalttikallio panostaa Wirtgen Groupin vähäpäästöisiin asfalttikoneisiin  
 • 11.06.2021
  Neve ja OP Suomi Infra ovat perustamassa infrasijoitusyhtiötä  
 • 10.06.2021
  Vastuullinen autoilija luo turvallisen tietyömaan  
 • 09.06.2021
  Bobcat lanseerasi uuden kurottajamalliston  
 • 09.06.2021
  DAF:n uuden sukupolven XF, XG ja XG+ ovat ensimmäinen askel tulevaisuuteen