MAINOS
Read 1 908  

Näin parannat työkoneesi toimintavarmuutta ja pidennät koneen ikää

Näin parannat työkoneesi toimintavarmuutta ja pidennät koneen ikää

Työkoneet ovat isoja investointeja ja korjauksista johtuvat seisonta-ajat voivat käydä kalliiksi. Miten polttoainevalinnalla voi parantaa työkoneiden toimintavarmuutta ja pidentää niiden käyttöikää?

Työkoneiden käyttövoimana dominoivat vielä pitkään dieselmoottorit, jotka ovat kehittyneet 2000-luvun aikana merkittävästi. Uudet moottorit asettavat uudet vaatimukset myös polttoaineille. Työkoneet tarvitsevat erityisesti niitä varten tehtyjä polttoaineita. Vuoden 2019 alussa voimaan astuneiden työkoneiden Stage V päästörajojen alittaminen vaatii polttonesteiltä entistäkin parempia ominaisuuksia.

Laadukkaassa moottoripolttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus ja suorituskyky sekä pienemmät ylläpitokustannukset ja päästöt.

Puhtaampi moottori, parempi suorituskyky

Näin parannat työkoneesi toimintavarmuutta ja pidennät koneen ikää

Erityisesti työkoneille tarkoitetussa Neste Pro moottoripolttoöljyssä on erinomaisen perustuotteen lisäksi tehokas lisäaineistus, joka pitää polttoainesuuttimet ja moottorin puhtaana. Korkeapainepumppujen ja suuttimien pienet välykset, korkeat ruiskutuspaineet ja  olttonestevoitelu vaativat entistä puhtaampia polttoaineita. Näin moottori toimii paremmin, suorituskyky paranee ja päästöt pienenevät.

“Polttonesteen puhtaus on erittäin tärkeää nykyaikaisten polttoainesuuttimien luotettavalle toiminnalle ja kestävyydelle”, Nesteen tuotepäällikkö Kari Jaanila huomauttaa.

Myös pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet kuormittuvat vähemmän. Laadukkaan moottoripolttoöljyn käyttö parantaa moottorin kestävyyttä ja käyttöikää, jolloin ylläpitokustannukset pienenevät. 

Toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa

Työkoneiden tulee toimia ankarissa olosuhteissa - vaihtelevissa lämpötiloissa ja erilaisissa maastoissa.

“Neste Pro moottoripolttoöljy on suunniteltu erityisesti varmistamaan työkoneiden parempaa suorituskykyä, ja näin se soveltuu erinomaisesti myös vaativaan ammattikäyttöön”, Jaanila kertoo.

Työkonekäyttöön suunniteltua Neste Pro moottoripolttoöljyä on saatavilla koko maassa talvi-, ja kesälaatuisena sekä jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa. Tuotteen lisäaineistus antaa sille paremman korroosiosuojan ja varmistaa sen säilyvyyden käyttökelpoisena useita vuosia.

Polttoöljyjen kehitys ja jalostus tapahtuu Euroopan edistyneimpiin kuuluvilla Nesteen Porvoon ja Naantalin jalostamoilla.

Sujuvampaa tankkaamista laajasta verkostosta 

Moottoripolttoöljyn vaahdonestolisäaineen ansiosta tankkaaminen on nopeampaa ja siistimpää, sillä vaahtoa syntyy tankatessa vähemmän. Neste Pro moottoripolttoöljyä on nyt saatavilla suoratoimitusten lisäksi kaikilta moottoripolttoöljyä myyviltä Neste Truck- ja miehitetyiltä liikenneasemilta.

Lue tästä lisää!

Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikone.com
on mobile