Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

ATI 8T- perävaunu lisää kaivukoneen riippumattomuutta

ATI 8T- perävaunu lisää kaivukoneen riippumattomuutta
 • Ati-Teräs
 • Ati-Teräs
 • Ati-Teräs

ATI 8T – kaivukoneen perävaunu tuo tehoa urakointiin. Vaunujen avulla kaivukonetyöskentely tehostuu, kun urakointikohteessa voi vaunua käyttää maa-aineksen kuormaukseen tai koneen lisälaitteiden mukana kuljettamiseen.

ATI-Teräs Oy on Jokioisissa toimiva metallialan perheyritys, joka on tunnettu monipuolisesta teräsalan alihankintatuotannostaan sekä laadukkaasta omasta tuotevalikoimasta. ATI-Teräksen tunnetuimpia tuotteita ovat Hieta-Heikki-hiekoituskauhat ja ATI-tuotemerkillä valmistetut hiekoittimet, hiekoitinvaunut, tielanat, perälevyt, maansiirtovaunut, peltomopo sekä monitoimikoura. ATI-Teräs kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja hyvänä esimerkkinä toimii kääntyväaisainen kaivukoneen perävaunu, jonka uusin sukupolvi on nyt myynnissä suoraan ATI-Teräksen kautta.

ATI-Teräs on Timo Juvankosken vuonna 1988 perustama yritys, jonka vetovastuussa toimii toisen polven yrittäjä, diplomi-insinööri Mika Juvankoski. Mika on jatkanut yrityksen toimivaa periaatetta, jossa kaikki toiminta perustuu erittäin tarkan ja edistyksellisen insinööriosaamisen yhdistämiseen laadukkaaseen tuotantoon. Jokainen ATI-Teräksen tuote on läpikäynyt perusteelliset lujuus- ja tehokkuuslaskelmat, ja kun tämä yhdistetään yrityksen joustavaan toimintaan, on aikaansaatu kestäviä ja dynaamisia tuotteita kustannustehokkaalla hintatasolla.

ATI 8T – kaivukoneen perävaunu tuo tehoa urakointiin

ATI 8T- perävaunu lisää kaivukoneen riippumattomuutta

Idea kääntyväaisaisten perävaunujen valmistuksesta tuli aikoinaan kaivukoneiden valmistajilta. Vaunujen avulla kaivukonetyöskentely tehostuu, kun urakointikohteessa voi vaunua käyttää maa-aineksen kuormaukseen tai koneen lisälaitteiden mukana kuljettamiseen, eikä avustavia koneita tarvitse odotella.

”Ensimmäiset ATI-Teräksen vaunut näkivät päivänvalon jo seitsemän vuotta sitten ja olemme valmistaneet vuosien mittaan jo lähes sata kaivukoneen perävaunua. Niiden ominaisuuksia on kehitetty jatkuvasti asiakaspalautteen sekä omien innovaatioiden kautta. Vaunumme vahvuutena on vankka rakenne ja laadukkaat materiaalivalinnat, kuten telin keinuakselin nivellaakerit, hydraulinen kami-takalaita sekä Hardox-lava. Lisäksi vakiovarusteluun kuuluvat alleajosuojat sivulla ja takana sekä led-valot takana, sivuilla ja edessä. Varustelun tasossa onkin huomioitu Ruotsin markkinoilla vaadittava rekisteröitävyys, mikä takaa korkean tason niin turvallisuuden kuin teknisten ominaisuuksien osalta”, kertoo Mika Juvankoski.

Helppo käytettävyys

Lähinnä pyöräalustaisten kaivukoneiden kanssa käytettävä ATI 8T -perävaunu on käyttökokemusten kautta muokattu mahdollisimman helppokäyttöiseksi.

”Telin sijoitus keskelle antaa hyvän painopisteen ja 60 asteen kippauskulma takaa varman tyhjennyksen. Hydraulisesti säädettävä aisan kääntyvyys tuo luonnollisesti runsaasti ketteryyttä ja tarjoaa helpon käytettävyyden ahtaissakin olosuhteissa. Matala kuormauskorkeus parantaa näkyvyyttä ja kaikkien renkaiden hätäjarruominaisuus lisää turvallisuutta. Perälaudan ja kippihydrauliikan saa lisävarusteena toimimaan myös yhden hydraulilohkon kautta. Lisäksi on mahdollista saada myös kiinteällä aisalla tai ilman jarruja olevia malleja.”, lisää Juvankoski.

Vahva panostus tuotantoon

ATI-Teräs on vahvassa myötätuulessa ja toimintaa tehostetaan esimerkiksi uuden henkilökunnan rekrytoinnin ja konekannan vahvistamisen kautta.

”Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia metallin ammattilaisia ja samalla panostamme tekniikan kehitykseen. Lähiaikoina tehtaaseen tullaan asentamaan esimerkiksi uusi edistyksellinen robottihitsausasema, jonka avulla laadun korkea taso varmistuu ja tuotanto tehostuu entisestään. Kehitämme vanhoja tuotteita edelleen ja lisäksi olemme tuomassa markkinoille täysin uusia tuotteita. Myös vientitoimintamme on kasvanut tasaisesti, ja etenkin Ruotsin sekä Norjan markkinoilla ATI-tuotteilla on ollut mukavasti kysyntää. Kotimaisuustasomme pitää toimitusaikamme maltillisina ja tutustumismahdollisuus vaunuun sekä muihin tuotteisiimme järjestyy aina tarvittaessa tehtaallamme Jokioisissa”, päättää Juvankoski.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

For sale Ati-Teräs machines

test
Ati-Teräs 4000HV'16
8 680 € (VAT ded.)
Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikone.com
on mobile
My vehicles

News

 • 16.08.2022
  Pienempi hyötyajoneuvo voi olla myös sopiva kylmäautoksi  
 • 16.08.2022
  Jorma Kalteva – keltaisia koneita jo 15 vuotta  
 • 16.08.2022
  Koivunen Oy Finnmetkossa  
 • 16.08.2022
  Scanian perinteinen karavaani on nyt Superkiertue 2022  
 • 11.08.2022
  Konepörssi 8/2022 on ilmestynyt