Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.

Albernin yhdistetty taukotila-varastovaunu kehitetty kovaan käyttöön

Albernin yhdistetty taukotila-varastovaunu kehitetty kovaan käyttöön
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni
 • Alberni

Alberni Oy on vuonna 1994 perustettu kaarinalainen yritys, joka on tunnettu laadukkaiden hollantilaisten Saris-perävaunujen maahantuojana.

Albernissa suunnitellaan ja kehitetään koko ajan maamme olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin soveltuvia innovatiivisia ja pitkälle räätälöityjä tuoteratkaisuja. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii täysin suomalaisten vaatimusten mukaan kehitetty Alberni 6000.2 -taukotupa, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi rakennusyhtiöiden, talopakettiyritysten ja urakoitsijoiden tarpeisiin.

Saris-vaunujen laadukkuus ja monipuolisuus on vastannut maamme autoilijoiden kovaan vaatimustasoon ja tällä hetkellä Alberni toimittaa vuodessa maahamme kaikkiaan noin 600 raakaan työhön soveltuvaa perävaunua hyvin monimuotoisiin käyttötarpeisiin. Albernin perustaja Martti Alander ja toisen polven yrittäjä Kalle Alander ovat aina seuranneet tarkoin alan kehitystä, ja Saris-perävaunut ovatkin toimineet alan edelläkävijöinä ominaisuuksiensa ja varustelunsa kannalta. Sama idearikkaus ja ennakkoluulottomuus on hyvin esillä myös Alberni 6000.2 -vaunussa, jonka pienimpiäkin yksityiskohtia myöten hiotut piirteet tulevat hyödyttämään käyttäjää kovissakin työtehtävissä vuosien ajan.

Rakenne kaikille vuodenajoille

Albernin yhdistetty taukotila-varastovaunu kehitetty kovaan käyttöön

Alberni on valmistuttanut taukotila-varastovaunuja yhdeksän vuoden ajan ja niiden suosio on ollut tasaisessa kasvussa hyvän maineen levitessä kautta maan.

”Kaikki lähtee perusteellisesta suunnittelusta, jossa huomioidaan tarkoin asiakkaan toimiala ja sen tuomat erikoisvaatimukset. Vaihtoehtoja on niin kokoluokan kuin varustelun suhteen. Rajoituksena on ainoastaan kuuden metrin maksimipituus. Tämän kokoisessa vaunussa rungon jämeryys on luonnollisesti ensisijaisen tärkeää, ja Albernissa kestävyys on varmistettu kuumasinkityllä rungolla, seinien ja katon 50 millimetrin lasikuitu-uretaanikerroslevyllä. Lattiassa on lisäksi vielä 15 millimetrin vanerilevy sekä kumimatto. Käytön mukavuuden varmistavat jämerät tukijalat ja astinlaudat sekä taittuva nokkapyörä”, kertoo Martti Alander.

Varustelu mittatilaustyönä

Alberni-vaunu voidaan modifioida hyvin tarkoin käyttötarpeen mukaan.

”Suuri kysymys on toimisto-osan sekä varaston kokojen suhde ja kemiallisen WC:n tarve. Yleisessä ratkaisussa varastotilat ovat noin kuuden neliön kokoiset, mutta ratkaisu on tietenkin asiakkaan päätettävissä. Itse varasto on varustettu sidontakiskoilla ja -lenkeillä, taitettavalla työpöydällä, useilla sähköpisteillä, kunnon valaistuksella ja avattavalla kattoluukulla. Jämerät pariovet aukeavat riittävän leveästi, mikä mahdollistaa trukkilavan noston suoraan kyytiin”, korostaa Alander.

Toimisto-osassa on huomioitu vuosien käyttökokemusten tuomat ideat niin kestävyyden kuin käytettävyyden suhteen.

”Kalusteet ovat jämerät ja kiinteät, istuinosien reunat on suojattu ja niiden alla on näppärä varastotila, hyllytilaa löytyy mukavasti. Naulakot on tehty kestämään raskaammatkin taakat. Luonnollisesti toimisto-osassa on runsaasti pistorasioita ja riittävä valaistus konttorityöt huomioiden. Luonnonvaloa saa puolestaan isosta avattavasta ikkunasta sekä kattoluukusta.”

”Keittiöosastossa on puolestaan mikrouuni, jääkaappi, pesuallas, lämminvesivaraaja ja saippua-automaatti. Kylpyhuonetila on kunnon kokoinen ja varustettu kemiallisella WC:llä, pesualtaalla, peilikaapilla, kattoluukulla sekä saippua-automaatilla. Tilan koko ja eristyksen taso mahdollistaa haluttaessa myös suihkun asentamisen. Kaikki tilat ovat myös varustettu tehokkailla lämmittimillä, mikä pitää tilat kuivina ja työskentelyolosuhteet miellyttävinä”, lisää Alander.

Mietitty kokonaisuus

Alberni 6000.2 -vaunun kokonaispaino on 2 700 ja omapaino 1 400 kilogrammaa.

”Vaunu on tehty helposti vedettäväksi ja se on rekisteröity hinattavaksi laitteeksi, mikä tarkoittaa, ettei sitä tarvitse rekisteröinnin jälkeen vuosikatsastaa eikä siihen vaadita nastarenkaita. Vaunun saa halutessaan myös teipattuna yrityksen väreihin ja tällä hetkellä toimitusaika on jopa tarkoin räätälöidyille vaunuille vain noin kolmisen kuukautta. Myönnämme vaunulle 24 kuukauden takuun ja voimme taata taukotila-varastovaunun toimivan täydellisesti maamme vaativissa olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina”, Alander päättää.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

For sale Alberni machines

test
Alberni 2,7 tn 210 x 400 cm LED valoilla '22
4 836 € (VAT ded.)
test
Alberni Hapert Indigo LF2 teräsrampilla '22
7 192 € (VAT ded.)
test
Alberni 350'21
6 490 € (VAT ded.)
test
Alberni Tano'22
250 € / Wk
test
Alberni made in Finland 150 x 350 cm, hitsattu runko ja 4-lehtinen jousitus '22
2 500 € (VAT ded.)
test
Alberni toimistovaunu'22
7 316 € (VAT ded.)
test
Alberni 6-hengen taukovaunu '22
9 300 € (VAT ded.)
Check vehicle information from Rekkari.fi Safety instructions Nettikone.com
on mobile
My vehicles

News

 • 01.07.2022
  Volvolla piikkipaikka raskaissa kuorma-autoissa  
 • 01.07.2022
  Euroopan ensimmäiset Tadano GR-1000EX-4 nosturit Havatorille  
 • 29.06.2022
  OX2 luovutti Korkeakankaan valmistuneen tuulipuiston Aquila Capitalille  
 • 29.06.2022
  Pohjois-Karjalan keskussairaalan E-siiven korjaus- ja laajennusurakka Rakennustoimisto K. Tervo Oy:lle  
 • 13.06.2022
  Konepörssi 7/2022 on ilmestynyt