Close
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Ohituskaista

  Kiilaa keulille hakutulossivulla. Nostot maksavat vain muutaman euron ja voit maksaa helposti kaikilla yleisimmillä maksutavoilla.

  Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan sen luonnollisen sijainnin lisäksi myös hakutulosten kärkeen, silloin kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista konetta. Ilmoituksesi pääsee Ohituskaistalle useaksi päiväksi. Jos Ohituskaistalla on muitakin hakua vastaavia ilmoituksia, Iisänäkyvyys jaetaan tasapuolisesti.

  Hinnat
  9,90 € / 1 viikko
  15,90 € / 2 viikkoa
  19,90 € / 4 viikkoa
  24,90 € / 8 viikkoa

  Lisätietoa
  Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat kuvanostoista.
  Ohituskaistan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
  Maksutavat
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit myös käyttää mobiilimaksua. Vaihtoehdoista kerrotaan tarkemmin maksun yhteydessä.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.
  Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettikone.com
  mobiililaitteissa
  Omat ajoneuvot