Myydään 75 m² Hirsirakenteinen väistötila

Päivitetty 27.11.2020
102 300 €
ALV väh.kelp.
Suurenna kuva

Myydään 75 m² Hirsirakenteinen väistötila

Lisätiedot

Jurvalainen monialayritys Jouko Sjöblom Oy on lanseerannut Suomen markkinoille ennennäkemättömän tuoteuutuuden, hirrestä valmistetut väistötilat.


Väistötilat tarjoavat ratkaisun jatkuvaan tai väliaikaiseen tilantarpeeseen. Väistötiloja on mahdollista käyttää vallitsevissa COVID-19 - epidemian olosuhteissa lähiopetuksen lisätilana, vaihtoehtona homekoulujen parakkiluokille, yritysten toimitiloina tai esimerkiksi kenttäsairaalana tai karanteeni tilana.


Hirsirakenteinen väistötila on massiivihirrestä valmistettu, puukuitueristeinen siirrettävissä oleva rakennus.


Puhdas sisäilma on jokaisen päiväkotilapsen, opiskelijan ja työssäkäyvän ihmisen perusoikeus. Hengittävä ja ekologinen hirsirakenne tarjoaa puhtaan oppimis- ja työskentely-ympäristön haasteellisissakin olosuhteissa. Ilmanvaihto hoidetaan tilakohtaisella ilmanvaihdolla, josta vastaa koneellinen hiilidioksidiohjattu järjestelmä.


Jouko Sjöblom Oy:n valmistamat väistötilat ovat ekologinen vaihtoehto. Jokainen rakennukseen käytetty puumateriaalikuutio sitoo noin yhden tonnin verran hiilidioksidia ilmakehästä.


Nykyaikaisilla rakennusmenetelmillä voidaan puurakenteisen talon eliniäksi laskea satoja vuosia.


Ekologinen vaihtoehto kulkee käsi kädessä ilmastonmuutoksen torjumisen, mutta myös pidemmällä tähtäimellä taloudellisen tehokkuuden kanssa.

Lue lisää »

 • Kategoria:
  Asunnot, tilat ja tontit
 • Alakategoria:
  Toimitilat
 • Osasto:
  Muu toimitila
 • Pinta-ala:
  75 m²
 • Huoneluku:
  1
 • Sijainti:
  Jurva
 • Rakennusvuosi:
  2021
Nettikone.com ei ota vastuuta myyjän antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla myös tahattomia puutteita tai virheitä. Tieto on siis sitova vasta kun myyjä on sen pyynnöstäsi vahvistanut.
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.