Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Luettu 1 485  

SR-Harvesting Konepäivät Jyväskylässä 8.-9.5.2018

SR-Harvesting Konepäivät Jyväskylässä 8.-9.5.2018

SR-Harvesting vietti Konepäiviä Jyväskylässä 8.-9. yhteistyössä Realmachineryn kanssa.

Asiakkaat pääsivät tutustumaan mm. Doosanin DX170W-5 ja DX235LCR-5 malleihin Realmachineryn konemyyjän Pekka Heikkisen opastuksella. "Hienoa päästä esittelemään Doosanin malleja Jyväskylässä. Tarkoitus on asiakkaille itselleen kiireisenä vuodenaikana tulla tuotteiden kanssa heidän luokseen", Heikkinen korostaa.

Yhteistyöstä on mielissään myös SR-Harvestingin toimitusjohtaja Matti Pesonen. Virroilla, Jyväskylässä ja Viitasaarella toimiva SR-Harvesting on erikoistunut maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistönhoitokoneiden ja niiden lisälaitteiden kauppaan ja huoltoon. "Keski-Suomessa meillä on pääroolissa huoltopalvelumme. Lisäksi esillä ja saatavilla on myös Pronarin monipuolinen työlaitevalikoima", Pesonen listaa.

SR-Harvestingilta löytyy uusien koneiden lisäksi käytettyjä metsä-, maatalous- ja maanrakennuskoneita. "Tässäkin mielessä yhteistyömme hyödyttää kaikkia. Konevalikoima laajenee, lisälaitteet ja huoltopalvelut ovat asiakkaille helposti saatavilla. Hoidamme Realmachineryn koneiden takuuhuollot Jyväskylässä, olemme heidän apukätenään koko Keski-Suomen alueella", Pesonen kertoo.

Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa