Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 1 324  

Kotimainen Ficon panostaa tuotekehitykseen

Kotimainen Ficon panostaa tuotekehitykseen
 • FC
 • FC
 • FC
 • FC
 • FC

Joensuulainen Ficon Oy on jo 15 vuoden ajan palvellut erityisesti maamme kiinteistönhuollon sekä tienhoidon ammattilaisia.

FC-tuotemerkillä valmistetut aurat, hiekoittimet, painepesurit, terät, lavat ja muut varusteet on suunniteltu maamme vaativat olosuhteet huomioiden, ja Ficonin inno­vatiivisuudesta kertoo jatkuva voimakas tuotekehittely sekä kasvava alan patenttien määrä.Ficon Oy on mainio esimerkki yrityk­sestä, joka pyrkii jatkuvasti kehittä­mään sekä tuotteitaan että toiminta­menetelmiään. Tämän ansiosta yrityk­sen tuotevalikoima on monipuolinen ja se kattaa alan yrittäjien ympärivuoti­set vaatimukset. Myös Ficonin tuotan­toa sekä läpimenoaikoja on kehitetty jatkuvasti, ja esimerkiksi oma sähkö-, metalli- ja elektroniikka-alan vankka osaaminen tuo niin tehokkuutta kuin kustannussäästöjä kaikille osapuolille. Ficon-tuotteiden laadukkuus on huo­mattu myös maamme ulkopuolella ja yrityksen vientitoiminta on selvässä kasvussa erityisesti Ruotsin ja Baltian maiden suunnalle.

Monipuolisuus vahvuutena

Kotimainen Ficon panostaa tuotekehitykseen

Ficonilla on selvitty kuluneesta koro­nakaudesta mainiosti ja useiden tuki­jalkojen taktiikalla kaupankäynti suju­nut myös suhdanneherkkinä aikoina.”Onneksi vuodenajat ja kelit vai­kuttavat alaamme edelleen enemmän kuin korona, mikä on näkynyt tuottei­den tasaisen hyvänä kysyntänä. Au­ra- sekä hiekoituspuoli ovat tehneet kauppansa omana vahvana segment­tinään, ja erityisen ilahduttavaa on ol­lut pesurien suuri menekki ja varsinkin kehittyneiden mallien tehokkuus on miellyttänyt asiakaskuntaamme. On­nistumisesta huolimatta emme ole tyytyneet nykyiseen tilanteeseen ja olemme panostaneet tuotekehityk­seen runsaasti voimavaroja. Tämän ansiosta uutuustuotteidemme mää­rä on tällä hetkellä korkea ja lisää on luvassa vielä lähiaikoina”, kertoo Fico­nin myyntipäällikkö Kasimir Sandman.

Uusien tuotteiden esiinmarssi

Viimeisen vuoden aikana Ficon on tuonut markkinoille runsaasti uutuus­tuotteita ja ensi-iltoja on tulossa tasai­seen tahtiin myös jatkossa.

”Pesuripuolella esittelemme vielä kevään aikana todella tehokkaan 500 baarin kuumavesipesurin, joka sovel­tuu loistavasti esimerkiksi kattojen pe­suun ja vaativiin pesutöihin. Lisäksi va­likoimista löytyvät suositut kompaktit kuumavesipesurit, jotka soveltuvat kiinteistönhoito- sekä kunnallisiin töihin, ja joilla rikkaruohojen torjunta on­nistuu tehokkaasti sekä ympäristöys­tävällisesti. Hiekoittimiin olemme ke­hittäneet uuden ohjausyksikön, jonka kosketusnäytön avulla säädettävyys on helppoa ja raportointi tarkkaa. An­tureita hyväkseen käyttävä teknologia tunnistaa ajonopeuden ja pysäyttää toiminnan automaattisesti esimerkiksi liikennevaloihin pysähdyttäessä. Hie­koittimissa voidaan myös tarvittaessa käyttää suolaliuosnestettä, mikä lisää käyttöastetta entisestään.”

”Auravalikoimassa uusimmat tuot­teemme ovat Zoom-aura sekä heittävä aura, joiden suosio on ollut hyvä ja asia­kaspalaute näin runsaslumisena talve­na positiivista. Merkittävä kehitysaskel on ollut myös nivelaurojen jousitettu­jen terien käyttäminen, sekä auran kal­listuskulman kasvattaminen, mikä pa­rantaa ajomukavuutta sekä työn tark­kuutta, ja samalla melun määrä vähe­nee selkeästi. Lisäksi auraustoiminnas­sa alusterien käyttö on lisääntynyt, sillä niiden avulla kevyempikin ajoneuvo pystyy karhentamaan tienpinnan vai­keimmissakin olosuhteissa, mikä näkyy kustannussäästöinä urakoitsijan kukka­rossa. Kattavan uutuusvalikoimamme täydentävät avolavojen sisäkippilavat sekä harjalaitteet, joiden avulla arvok­kaiden ajoneuvojen käyttö tehostuu entisestään”, korostaa Sandman.

Turvallisuus etusijalla

Ficon on tuotekehityksessään panos­tanut voimakkaasti myös turvallisuus­tekijöihin ja henkilö-, ympäristö- sekä omaisuusvahinkojen mahdollisuus on minimoitu.

”Esimerkiksi auroissa käytetään patentoitua laukaisulaitteistoa, joka estää kalliiden vaurioiden syntymi­sen vauhdikkaissakin työtehtävissä. Myös työergonomia on huomioitu niin asennuksissa kuin käytön aika­na, mikä on urakointiluokan tehtävis­sä hyvin oleellista. Lisäksi voimme va­rustaa asiakkaan auton saman yhden käynnin aikana myös huippuluokan li­sä- ja työvaloilla, mikä parantaa tehok­kuutta ja turvallisuutta entisestään. ”

”Ficon-työlaitteisiin on mahdollis­ta tutustua autoliikkeiden esittelyajo­neuvojen kautta tai luonnollisesti voi ottaa myös yhteyttä suoraan meihin Joensuussa ja sopia esittelytapahtu­masta. Valikoimamme monipuolisuus soveltuukin entistä useamman autoi­lijan tai urakoitsijan työtehtäviin, ja luonnollisesti laitteemme ovat asen­nettavissa kaikkiin alan ajoneuvo­merkkeihin”, päättää Sandman

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa

Uutiset

 • 11.06.2021
  Asfalttikallio panostaa Wirtgen Groupin vähäpäästöisiin asfalttikoneisiin  
 • 11.06.2021
  Neve ja OP Suomi Infra ovat perustamassa infrasijoitusyhtiötä  
 • 10.06.2021
  Vastuullinen autoilija luo turvallisen tietyömaan  
 • 09.06.2021
  Bobcat lanseerasi uuden kurottajamalliston  
 • 09.06.2021
  DAF:n uuden sukupolven XF, XG ja XG+ ovat ensimmäinen askel tulevaisuuteen