Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Luettu 1 915  

Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!

Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!

Jyväskylässä 11.- 13.10. järjestetty KoneAgria sai tuottajat liikkeelle eri puolita Suomea. Viikonvaihteen erikoisuutena nähtiin kolmen lypsykarjarodun sisänäyttely Finn Dairy Expo.

Sen myötä mukana oli lähes sata lehmää ja hiehoa. Päivittäiset esitykset pysäyttivät hyvin näyttelykävijöitä areenan katsomoihin ja laitamille seuraamaan taitavaa karjankäsittelyä.

”Näytteilleasettajilta ja näyttelyvierailta saadun palautteen perusteella KoneAgria onnistui tälläkin kertaa palvelemaan sekä ostajia että myyjiä. Kävijämäärä, reilut 8000 vierasta oli odotuksia parempi. Selkeä teemoitus karjatilallisiin tavoitti juuri heidät ja näytteilleasettajien palautteen perusteella erityisesti investoivat tilat olivat liikkeellä. Maitotiloja Suomessa on n. 6700 ja naudanlihan tuottajia alle 3000. Näytteilleasettajille tapahtuma oli kaupallisesti erittäin hyvä, joidenkin mukaan jopa parempi kuin aikaisemmat huippuvuodet. Näytteilleasettajien määrä oli myös hyvä, sillä kaikki hallit olivat tänäkin vuonna käytössä. Kävijöiltä kuultuna myös näytteilleasettajien "laatu" oli hyvä”, toteaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka. KoneAgrian sijainti keskisessä Suomessa koettiin myös hyväksi asiaksi. ”Jyväskylä palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erityisesti karja-Suomea”, Toivakka vahvistaa.

Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!

Näyttelyrytmityksessä tehdään ensi vuonna vaihdos, joten KoneAgria järjestetään seuraavan kerran niin ikään Jyväskylässä, 10.-12.10.2019. ”Olemme siis toisen kerran peräkkäin Jyväskylässä. Vaikka tapahtuman myyntiä ei ole vielä edes aloitettu, ennakkovarauksien perusteella ensi syksy tulee olemaan loppuunmyyty”, Marko Toivakka päättää. 

  • Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!
  • Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!
 

Kuvat ja teksti: Mikko Näppilä

Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa