Luettu 3 083  

FinnMETKO-messujen kuljettajakilpailut

FinnMETKO-messujen kuljettajakilpailut

Konetyöalojen ammattilaisia hemmoteltiin lukuisilla uutuuksilla lauantaina päättyneillä FinnMETKO 2018 -messuilla Jämsässä.

FinnMETKO-näyttely järjestettiin nyt 17. kertaa ja sen tarjontaan tutustui kolmen päivän aikana kaikkiaan 34 700 kävijää. Uutuuksien esittely herätti myös kansainvälistä kiinnostusta, mikä toi messuille paitsi ulkomaisia kävijöitä myös aiempaa enemmän ulkomaisia toimittajia.

FinnMETKO-messujen kuljettajakilpailuissa käytiin useita taistoja. Perjantaina oli vuorossa mm. Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen finaali, jonka miesten sarjan voitti Pekka Villman Viitasaarelta. Naisten mestaruuden vei Jonna Matikainen Mäntyharjulta. Miesten sarjan toinen oli Kai Siren Pornaisista ja kolmas Jari Sarajärvi Kuusamosta. Naisten sarjan toiseksi ylsi Sarah Lindahl Turusta ja kolmanneksi Maija Pohjankivi Noormarkusta. Veteraanisarjan voittaja oli Auvo Rautiainen Enosta.   

Metsäkoneenkäytön SM-kilpailussa puolustava mestari Teemu Honkalatva Mynämäeltä piti pintansa ja uusi mestaruutensa. Toiseksi tuli Ville-Veikko Määttä Ruokolahdelta ja kolmanneksi Ville Jalkala Kuopiosta. Kilpailun järjestelyistä vastasi tänä vuonna Länsirannikon koulutus Oy WinNova.

Näyttelyn päätöspäivänä lauantaina kisattiin maarakennuskoneenkuljettajien Suomen mestaruudesta. Kilpailussa mitattiin kuljettajien taitoja kahdella maarakennuskoneella: pyöräkuormaajalla ja kaivukoneella. Kokonaiskilpailun voitti Juhani Niemiaho, toiseksi tuli Mikko Jokinen ja kolmanneksi Jani Raja

Seuraavan kerran FinnMETKO 2020 -näyttely pidetään Jämsässä 3.–5.9.2020. 

Lähde: Metko tiedote

Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettikone.com
mobiililaitteissa